Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Gürsel Tekin Çiftçilerle Buluştu

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Bursa’nın Karacabey ilçesinde çiftçilerle buluşarak sorularını i dinledi.Karacabey’e bağlı Sultaniye’de çiftçilerle buluşan Tekin, “Buraya sizi dinlemeye geldim. Bu sadece domates üreticilerinin meselesi...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2015 00:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’li Gürsel Tekin Çiftçilerle Buluştu
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Bursa’nın Karacabey ilçesinde çiftçilerle buluşarak sorularını i dinledi.
Karacabey’e bağlı Sultaniye’de çiftçilerle buluşan Tekin, “Buraya sizi dinlemeye geldim. Bu sadece domates üreticilerinin meselesi değil. Ben de çiftçi çocuğuyum. Türkiye’de maalesef özellikle tarım, hayvancılık bu iktidar zamanında göz ardı edildi. Tek tek anlatmaya gerek yok. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu meselelerin hiçbirisinin yaşanmayacağını çok iyi bilmenizi istiyorum. Bire ir çabalarla bu sorunların çözülmesi mümkün değil. Fabrikayı suçlayarak, onu suçlayarak bu meseleleri çözmek mümkün değil. Bu bir sistem sorunu. Bu yanlış politika değişmediği sürece bugün domatesi konuşuruz, yarın patatesi konuşuruz, öbür gün soğanı konuşuruz. Bugün dünyayı yeniden keşfedecek değiliz. Dünyanın çeşitli ülkeleri ve bu meseleyi başaran devletler var. Bir kere şöyle bir algı yok. Sizin parti, bizim parti yok. Öncelikle sivil toplum örgütleri hangi alanda olursa olsun birinci önceliği kendi grubunda olan insanları, mükellefleri korumak zorundadır” dedi.
Tekin, “Önümüzdeki günlerde bir seçim var. O seçimde Türkiye’nin tarım politikası değişecektir. Oy için gelmedik. Oy avcılığının peşinde değiliz. Bu sefer inşallah buradaki arkadaşlarımız bakan olarak gelecek” diye konuştu.
Domates indirme rampasına giderek domates indiren Tekin, çadırlarda kalan tarım işçileri ve Suriyelileri de ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.