Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇHD'deki önseçimi Ekrem Demiröz kazandı

Bursa Barosu'nda yaklaşan genel kurul öncesi kulisler hızlandı. Çağdaş Hukukçular Derneği üyelerinin katıldığı önseçimi, halen Bursa Barosu Başkanlığı görevini yürüten Ekrem Demiröz kazandı. Sadece ÇHD üyelerinin oy kullandığı önseçimde, 234 üyeden 184'ü sandık başına giderken, başkan adaylarından Ekrem Demiröz 100, Alper Kocabaş ise 83 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2014 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2014 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇHD'deki önseçimi Ekrem Demiröz kazandı

H. Gül Kolaylı

Bursa Barosu'nda yaklaşan genel kurul öncesi kulisler hızlandı. Çağdaş Hukukçular Derneği üyelerinin katıldığı önseçimi, halen Bursa Barosu Başkanlığı görevini yürüten Ekrem Demiröz kazandı.
Sadece ÇHD üyelerinin oy kullandığı önseçimde, 234 üyeden 184'ü sandık başına giderken, başkan adaylarından Ekrem Demiröz 100, Alper Kocabaş ise 83 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.
Önseçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir açıklama yapan Av. Alper Kocabaş, "Kazanan ve kaybedenin olmadığı bir önseçim geçirdik. Bu örgütlülüğü artırırsak kazanan hep biz olacağız. Kendisi de ÇHD üyesi olan Ekrem Demiröz'e ÇHD'de önseçimi kabul ettiği için teşekkür ederim. Bundan sonra tek hedefimiz, rakip liste olarak Baro'da seçime girecek olan Olcay Göçüm'ün listesini geride bırakmak olacak. Hep birlikte bunun için çalışacağız" dedi.

"HEDEFE ODAKLANDIK"

Baro Başkanı Ekrem Demiröz de, hedef olarak genel kurulu gösterdi. Demiröz, önseçim sonrasında yaptığı açıklamada, "Alper Kocabas'in sözlerine bir tek cümle bile eklemeyeceğim. İlk ben konuşsaydım, aynı şeyleri söyleyecektim. Yarından itibaren hedefimize yürümeye devam edeceğiz. Ben 'Önce Hukuk' grubunun adayıyım. Bugün ÇHD, Baro seçimlerinde kime destekleyeceğine karar vermiştir. İşin özü budur. Tüm enerjimizi, hep birlikte seçimi kazanmak için kullanacağız" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.