Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Sultan lisesinin çehresi değişti

Osmangazi Belediyesi, Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin çehresini değiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cem Sultan lisesinin çehresi değişti

Osmangazi Belediyesi, Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin çehresini değiştirdi.

Bugüne kadar ilçedeki 200’den fazla okula destek veren Osmangazi Belediyesi, hizmetlerine bir yenisini ekledi. Osmangazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi yepyeni ve modern bir görünüme kavuştu. Okula spor sahası ve dinlenme alanı yapılırken, bahçe duvarı tamamen yenilendi. Yapılan düzenleme ile 2 olan okul giriş çıkışı 3’e çıkarılarak, giriş çıkışların daha rahat olmasına iman sağlandı. Afet anında öğrencilerin hızla okulu tahliye etmesini kolaylaştıracak bir rampa da inşa edildi. Ayrıca bu çalışmalarla birlikte, okul önündeki trafiği rahatlatmak için 2. Kulluk Sokağı'nın devamı olan çıkmaz sokak da açılarak, ana yola bağlandı.

Belediye Başkanı Mustafa Dündar, üreten, düşünen, okuyan, araştıran ve geleceğe güvenle bakan bir gençlik yetiştirmek için eğitim alanındaki hizmetlere devam edeceklerini söyledi. Dündar, “Bizler ilçemizin ihtiyaç duyduğu her alanda proje üretiyoruz. Okullarımıza yaptığımız yatırımlarımız da, bu çalışmalarımızın bir parçası. Bugüne kadar 200’den fazla okulumuza destek olduk. Şubat ayında Cem Sultan Lisesi'nde başlattığımız çalışmaları hızla tamamlayarak, yeni eğitim öğretim yılına yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kendilerini en çok mutlu eden ve gurur veren hizmetin eğitim alanında yapılan işler olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Hamitler Murad Hüdavendigar Lisesi ve Eğitim Kompleksi ile Mutlular Mahallesi Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu projelerini hayata geçirdik. Her iki okulumuz da, çocuklarımıza ihtiyaç duydukları hizmeti sunacak önemli yatırımlar. İnşaatı hızla süren ve inşallah 2015-2016 eğitim öğretim yılına yetişecek olan Murad Hüdavendigar Lisesi, laboratuarları, çok amaçlı salonları, kütüphaneleri, spor salonları ile yatılı olarak tasarlanmış ve örnek bir eğitim kampusu olacak. Osmangazi İlköğretim Okulu da 24 dersliği, modern mimarisi ile mahallemizin ihtiyaçlarına cevap verecek” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.