Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çantacı'dan şok iddia! Turgay için hapis yattım

Başkan Bozbey ve Yardımcısı Turgay Erdem’in ‘çantacı’sının itiraflarını devam ediyor. Çantacı bu kez de Erdem’in kardeşi Semih A. için hapis yattığını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 23:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çantacı'dan şok iddia! Turgay için hapis yattım

Murat DORUK

Nilüfer Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey ve Yardımcısı Nilüfer Belediye Başkan adayı Turgay Erdem’in gayrı resmi işlerde para transferini sağlayan ‘çantacı’nın itirafları kaldığı yerden devam ediyor. Turgay Erdem’in kardeşi Semih A.’nın zamanında miras bölünmesin diye, halasına evlatlık verildiğini iddia eden çantacı şahıs, “Semih Çaycuma’da birisine zeytin vermiş, senetler almış. Adam senetleri ödememiş. Alacağı vardı, alamıyormuş. Turgay beni odasına çağırdı. Odasında kardeşi Semih durumu anlattı. Turgay Erdem de “şu işi hallet, sen alısın” dedi. Ben de bir arkadaşımla beraber Çaycuma’ya gittim. Adamla konuştum. ‘Parayı bir haftaya hazırlayacağım’ dedi. Ben de Bursa’ya döndüm. İki gün sonra adam aradı. “Paran hazır senetleri getir ödeyeceğim” dedi. Ben de arkadaşımla birlikte Çaycuma’ya gittim. Adamla buluştuk ama para getirmemişti. Meğerse jandarmaya şikayet etmiş. Jandarma geldi bizi aldı. Bartın Cezaevine girdim. Zonguldak Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandım. 25 ay hapis cezası aldım. Yağmaya suçundan içeri aldılar” diye konuştu.

‘CEZAEVİNDEYKEN DÜZENLİ PARA YOLLADI’

Çantacı, yargılandığı süre içerisinde Turgay Erdem’in kendisine iki tane avukat tuttuğunu belirterek, “Birisi kendi avukatı Şerafettin Y. diğeri de Alev Hanım. Avukat parasını Turgay yolladı. Tüm masrafları O ödedi. Turgay Erdem ben bu iş için Bartın’a giderken 2012 model Toyota marka bir araç kiralamıştı. Bizi jandarma cezaevine atınca, onunda ceza alma durumu olmuş. Alelacele araç kiralama firmasından kiralama kontratını değiştirip, başkası adına yapmışlar. Turgay Erdem cezaevindeyken bana düzenli para yolladı. O konuda hakkını yiyemem. Çıkınca da bana bin dolar para yolladı. Yanına gittim. Bana sarıldı, “Bir kardeş kazandım, artık benim kardeşimsin” dedi. Sonra hiçbir şey yapmadı. Ben onun için cezaevinde yattım. Beni kandırdılar” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.