Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Çanakkale 1915'' e-kitap olarak yayında

Gazeteci/Yazar Tayfun Çavuşoğlu, 'Çanakkale 1915 Yalanlar İftiralar Polemikler' kitabı ile Çanakkale Savaşları hakkında yazılan gerçek dışı karalama ve iftiralara yanıt veriyor. Çavuşoğlu'nun Çanakkale araştırmaları için kaynak niteliğinde olan bu çalışması dijital dünyada da yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 21:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Çanakkale 1915'' e-kitap olarak yayında
Tayfun Çavuşoğlu'nun kaleme aldığı ve 1. baskısı Kastaş Yayınevi tarafından yapılan 'Çanakkale 1915: Yalanlar İftiralar Polemikler' kitabı dijital dünyaya da taşındı. Çanakkale Savaşları hakkında bilinçli olarak yapılan tarihi saptırmalara bir cevap niteliğinde olan bu kitap, basılı versiyonunun ardından şimdi de 'e-kitap' formatıyla dijital kütüphanelerdeki yerini aldı.

Çavuşoğlu'nun E-Kitap Yayıncılık'tan çıkan 'Çanakkale 1915: Yalanlar İftiralar Polemikler' isimli e-kitabı, Google Play Store, Bookshout, KOBO, D&R ve İdefix gibi bir çok ünlü dijital kütüphaneden indirilebilir durumda.

Kitaptan;

 "...Çanakkale Savaşı üzerine özellikle son yıllarda yazılan kitaplarda doğru dürüst yaklaşımlara da, cehaletin, aymazlığın, tarihe ihanetin ve yalanın binbir türlüsüne de rastlamak mümkün.
Öylesine şaşkınlık yaratacak örnekler var ki… Kimisi, 18 Mart'taki Deniz Savaşı ile Gelibolu’da 25 Nisan'da başlayan Kara Savaşları’nı kronolojik olarak ayırt edebilecek bilgiden bile yoksun.
Çünkü gerçeği ideolojiye kurban etmeyi kafaya koymuşlar bir kere. Tek amaç, her ne pahasına olursa olsun Çanakkale’den Mustafa Kemal’in adını silip atmak…
Yeter ki Mustafa Kemal'in adı geçmesin, Mustafa Kemal o başarıdan pay almasın! Varsın verdikleri tarihler, sayılar, orduların muhabere düzenleri yalan yanlış olsun ne çıkar!
Meydan boş zannedilmesin! İşte polemik konuları, yalanlar, iftiralar ve tarihi gerçekler..."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.