Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehirle kırsalda refah seviyesi yükseliyor

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan spora kadar her alanda yatırımlara hız veren Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Uzunöz Mahallesi’ne de modern bir hizmet binası yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehirle kırsalda refah seviyesi yükseliyor

Uzunöz Mahallesi’nde metruk haldeki hizmet binasının yenilenmesi yönündeki talepler üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Keles Belediyesi iş birliğiyle bölgeye yeni bir hizmet binası kazandırdı. Bölgede önemli bir eksikliği giren hizmet binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ve mahalle sakinlerinin katıldığı törenle hizmete açıldı.
Tarlaya giden yolların düzenlenmesinden sulama göletlerine, ürün toplama merkezlerinden tarihi kültürel mirasın ayağa kaldırılmasına kadar kırsalda da her alanda çalıştıklarını dile getiren Başkan Altepe, artık Büyükşehir’in gücünün her yerde hissedildiğini belirtti. Dağ bölgesinin göç vermemesi, üretimin artması ve bölge insanının yüzünün gülmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli bu bölgelerde olduklarını ifade eden Başkan Altepe, “Sadece Keles Bölgesi’ne yaptığımız yatırım 90 milyonu aştı. Bu Keles Belediyesi imkanları ile 90 yıllık yatırım demek. İşte Bütünşehir yasası bunun için var. Bugün hizmete açtığımız binanın projesini Keles Belediyesi çizdi ve biz de hemen programa alıp inşaatı tamamladık. Hayırlı olsun” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.