Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den Şükraniye’ye sağlık yatırımı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi’nin yeni yapılan binasında 2 ay sonra vatandaşlara hizmet vereceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir’den Şükraniye’ye sağlık yatırımı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım ilçesindeki 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi ile mevcut merkezin yanında yeni inşa edilen binada incelemelerde bulundu. Bursa’nın sağlıklı bir il olması için Büyükşehir Belediyesi’nin bütün kuruluşlara destek olduğuna işaret eden Altepe, “Sağlık çok önemli. Sağlık kuruluşlarına desteklerimizi sürdürüyoruz. Semtlerin ihtiyaçlarını belirliyor, problemlerin çözümünü sağlıyoruz” dedi.
Altepe, Yıldırım’daki Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi’nin kapasitesinin yetersiz olduğunu hatırlatarak, “Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi, yaklaşık toplam 250 metrekare inşaat alanında hizmet veriyor. Şükraniye Mahallesi’nde başlattığımız yeni inşaatla birlikte toplam inşaat alanı 1000 metrekare olan 3 katlı, güzel, modern bir aile sağlık merkezi ve 112 acil servis istasyonu olarak çalışacak güzel bir merkez olacak. İnşaatı hızla sürüyor, kaba inşaatımız da artık tamamlanmak üzere... 2 ay içinde yapının tamamlanmasını ve yaz aylarında Şükraniye’ye yeni ve modern bir sağlık ocağı kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Başkan Altepe, mevcut aile sağlığı merkezinin yıkılıp, buradaki yaklaşık 1500 metrekare alana da mahallenin eksiği olan yeşil alan, çocuk parkı ve otoparkın kazandırılacağını sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.