Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir'den kadınlara özel yüzme havuzu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hüdavendigar Kent Parkı’nda yapımı devam eden kadınlara özel yüzme havuzunun kısa süre sonra hizmete açılacağını müjdeledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2015 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir'den kadınlara özel yüzme havuzu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hüdavendigar Kent Parkı’nda yapımı devam eden kadınlara özel yüzme havuzunun kısa süre sonra hizmete açılacağını müjdeledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında Odunluk Mihraplı bölgesindeki Hüdavendigar Kent Parkı’nda yeni tesislerin yapımı da devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ile birlikte park içinde yapımı son aşamaya gelen yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı sporda da marka bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’mızın yaşanabilir bir spor kenti olması yolundaki çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu nedenle Bursa’nın tüm semtlerine tesisler kazandırıyoruz” dedi.

Yapılan çalışmalarla Bursa’nın günden güne daha da yeşil bir şehir haline geldiğini ifade eden Başkan Altepe, “Aynı zamanda Bursa yeni yeni sosyal ve spor tesislerine kavuşuyor. Bu kapsamda en önemli çalışmalarımızdan biri Nilüfer Vadisi’nde sürdürülüyor. Hüdavendigar Mihraplı Parkı ve stadyum çevresindeki çalışmalar, Bursa’ya ayrı bir renk ve güzellik katacak. Burada yarı olimpik kapalı bir yüzme havuzu oluşturuyoruz. Kadınlar için yaptırılan bu tesiste, cankurtaranından hizmetlilerine kadar tüm ekip kadınlardan oluşacak” diye konuştu.

Altepe, Bursa’nın tam kalbinde, yüzlerce metrekare yeşil alanın ortasındaki spor vadisinde oluşturulan havuzun, kafeteryası ve çevre düzenlemesiyle özellikli bir mekan olacağını vurguladı. Başkan Altepe, tesiste kadınların rahatlıkla spor yapabileceğini belirterek, “Uzun yıllardır Bursa’da hanımlara has özel bir havuz yoktu. İlk defa bu projeyi Odunluk’ta gerçekleştiriyoruz. Tesisi, önümüzdeki hafta Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılacağı bir törenle açmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Altepe, Satık ile havuzla ilgili yapılan çalışmalarla hakkında detaylı bilgi aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.