Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir'de erken bayramlaşma

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan personelle bayramlaşarak, Kurban Bayramı’nda sevgi, saygı, barış ve huzurun pekiştirilmesini diledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir'de erken bayramlaşma
 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan personelle bayramlaşarak, Kurban Bayramı’nda sevgi, saygı, barış ve huzurun pekiştirilmesini diledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan tüm personelle bayramlaştı. Başkan Altepe, BUSKİ yemekhanesinde gerçekleştirilen programda, Kurban Bayramı’nda dostlukların pekiştirilmesini, hoşgörünün ve sevginin doyasıya yaşanmasını ve barışın artmasını diledi.

 

“BÜYÜKŞEHİR'İN HİZMETLERİYLE BURSA ÖRNEK OLUYOR"

Kurum içi bayramlaşma töreninde personele Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Altepe, “Bizler, şanslıyız, güzel bir kültüre mensubuz. Bu güzellikleri de en güzel şekilde yaşıyoruz. Kültürümüzün renklerini hem Bursa ve Türkiye’de yaşarken aynı zamanda dünya ülkelerine de örnek oluyoruz” dedi.

Bursa’nın hizmette sınır tanımadığını ve öncülük ettiği faaliyetlerle yerel yönetimlerinin gücünün yurtiçi ve yurtdışında görüldüğünü kaydeden Altepe, “Bursa, 26 dalda dünyaya örnek. Bursa, öncü bir tarih ve kültür başkenti. Bizler, Büyükşehir Belediyesi olarak ecdad yadigarı Bursa’da en güzel hizmetlere imza atıyoruz. Bursa’da yapılan tüm hizmetlerde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde emek veren herkesin desteği var” diyerek personeli tebrik etti.

 

“BURSA, SINIRLARI AŞTI"

Bursa’nın değerleriyle UNESCO’nun dünya mirası listesine girdiğini de hatırlatan Başkan Altepe, “Bursa, sınırları aştı, herkes bizden destek bekliyor. Artık her yerde Bursa konuşuluyor. Çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz, bayramdan sonra Yunuseli Havaalanı’nı açmayı hedefliyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da ki hizmetlerine hassasiyetle devam edeceğini ve kenti daha iyiye taşıyacağını ifade eden Altepe, tüm Bursalıların Kurban Bayramı’nı da tebrik ederek, “Bayramlar, ailelerle vakit geçirildiği, akrabaların ve dostların ziyaret edildiği, uzun süredir görüşülmeyen yakınların hatırlandığı önemli zamanlardır. Kurban Bayramı’nın da sevgi, saygı, barış, kardeşlik, hoşgörü ve huzuru artıran güzel bir bayram olmasını diliyorum” dedi.

Programda, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, İtfaiye Teşkilatı’nın 91. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Başkan Altepe’ye çiçek verirken; Başkan Altepe de geçen aylarda Bursa’da yaşanan bir yangında canını tehlikeye atarak görevini yapan kahraman İtfaiyeci Salih Yaşa’ya plaket verdi. Başkan Altepe, daha sonra Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ve çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.