Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir'den Makedonya'da çifte açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde inşa edilen Kumanova müftülük ve kur’an kursu binası ile Tetova Alaca Camii çevre düzenlemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldıBüyükşehir belediyesi,...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir'den Makedonya'da çifte açılış
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde inşa edilen Kumanova müftülük ve kur’an kursu binası ile Tetova Alaca Camii çevre düzenlemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Büyükşehir belediyesi, balkanlardaki yatırım ve hizmet çalışmalarına yenilerini ekledi. Mekadonya’daki temasları kapsamında ilk olarak Tetova’ya gelen başkan Altepe, burada Alaca Camii bahçesinde yapılan peyzaj, abdesthane, tuvalet ve duvar çalışmalarının kurdelesini kesti. Daha sonra Bursalı ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte Kumanova’ya geçen başkan Altepe, burada da İstanbullu ve Bursalı işadamlarının desteğiyle 500 metrekare alana 6 katlı olarak inşa edilen müftülük ve kur’an kursu binasını hizmete açtı.

Kumanova müftülük ve kur’an kursu binası’nın açılışında konuşan başkan Altepe, balkanlarda yaşayan müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak, onları sosyo-kültürel anlamda, ekonomik anlamda desteklemek için faaliyet gösterdiklerini söyledi. Makedonya İslam Birliği Başkanı Süleyman Recebi ise, Kumanova’da inşa edilen ilim yuvası için başkan Altepe’ye teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.