Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir ailesi Kocayayla’da buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen personel pikniği, 20 bini aşkın kişinin iştirakiyle Kocayayla’da şenlik havasında yapıldı. Başkan Recep Altepe, Bursa’nın Türkiye ve dünyaya örnek hizmetler yaptığını...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2017 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2017 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir ailesi Kocayayla’da buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen personel pikniği, 20 bini aşkın kişinin iştirakiyle Kocayayla’da şenlik havasında yapıldı. Başkan Recep Altepe, Bursa’nın Türkiye ve dünyaya örnek hizmetler yaptığını belirterek, bunda en büyük payın çalışanlara ait olduğunu söyledi.

Personele moral vermek maksadıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik, Büyükşehir ve bağlı şirketlerde çalışanları bir araya getirdi. Keles’e bağlı Kocayayla’da gerçekleştirilen pikniğe Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlar ve davetliler katıldı. Recep Altepe, Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin burada atıldığını, Orhan Gazi’nin düğününün Kocayayla’da yapıldığını dile getirdi. Başkan Altepe, Osmanlı’yı yaşayan bir iklimde şenlik havasında geçen piknikten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Altepe, “Yetkilerin Büyükşehir’de toplanmasıyla birlikte tam bir yatırım seferberliği başlattık. Her yerde Bursa dile getirilir oldu. Tarımda da üretimde de tarihi ve kültürel mirasta da Bursa var. Sahillerde, Uludağ’da, her bir bölgede faaliyet var. Tüm yaylalar, alanlar düzenleniyor. Her köşede göletler, sulama tesisleri yapılıyor. Hepsi Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin katkısıyla oluyor. Onu yapan işte bu kadrolar. Sizlerle gurur duyuyoruz. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Başkan Altepe piknik yapan personelle hatıra fotoğrafı çektirdi, yaşlıların elini öpüp, çocuklarla yakından ilgilendi. Öte yandan pikniğe huzurevi sakinleri de katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.