Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük Yıldırım Ailesi Bayramlaştı

Yıldırım ilçe protokolü, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2018 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2018 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük Yıldırım Ailesi Bayramlaştı

Yıldırım Belediyesi Kentsel Tasarım ve Planlama Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra, AK Parti Bursa milletvekilleri Efkan Ala ve Muhammed Müfit Aydın, Yıldırım Kaymakamı Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanvekili Ali Erbay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zehra Sönmez, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, İlçe Jandarma  Komutanı Yüzbaşı Ahmet Önder, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği  Bursa Şube Başkanı Metin Şenol, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, Yıldırım Kent Konseyi Ömer Aykan, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Bayramların birlik beraberlik,  kardeşlik ve paylaşma gibi duyguların en düzeyde yaşandığı günler olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kırgınlıkların küskünlüklerin unutulduğu insanların kucaklaştığı sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu bayramlar, aynı zamanda bizi birbirimize yakınlaştıran kavuşma günleridir. Bu duyguların en üst düzeyde yaşanması duasıyla hemşerilerimizin, milletimizin ve Tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

 

ORTAK SEVDAMIZ YILDIRIM

İlçenin tüm bileşenlerini bir çatı altında toplayan birlik ve beraberliğin Yıldırım’ın en büyük gücü olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Milletvekillerimizden muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızdan siyasi partilerimize çalışma alanlarımız farklı olsa da hepimizin önceliği Yıldırım.  İlçemizi geleceğe taşımak, insanlarımıza hakkettikleri yaşam koşullarını sağlamak adına hep birlikte çalışıyoruz. 750 bini bulan nüfusu ile Türkiye’nin birçok şehrinden daha büyük olan Yıldırım, aynı zamanda hepimizin büyük ailesi.  Hepimizin ortak gayesi Yıldırım’a hizmet etmek. Bizleri ayrıcalıklı kılan ise hizmet için fedakârlıkta bulunmamamız. Gösterdiğiniz fedakârlıklardan ve yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize Yıldırımlılar adına teşekkür ediyor, bayramınızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ

Beşeri ve sosyal özellikleriyle Yıldırım’ın küçük bir Türkiye prototipi olduğunu ifaden İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, “Bu salonda gördüğümüz bu birlik beraberlik bizim ne büyük gücümüz. Farklı düşüncelere sahip olabiliriz, hizmet anlayışlarımız farklı olabilir, fakat hepimizin ortak paydası Yıldırım. Bu ortak payda etrafında kenetlenmiş insanlar aydınlık yarınlarımızın mimarlardır. Güçlü Yıldırım, Güçlü Bursa ve Güçlü Türkiye ancak bu birlik ve beraberlik ile inşa edilebilir.” diye konuştu.  Yıldırımın tüm bileşenlerini bir çatı altından buluşturan Başkan Edebali’ye teşekkür eden Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak ise yeni Yıldırım’ın bu birlik ve beraberlik sayesinde inşa edileceğini söyledi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.