Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bütün Bursa aynı sofrada

Bursa Kent Konseyi tarafından verilen geleneksel iftar yemeğinde, kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar ile Bursa Kent Konseyi’ne bağlı meclis ve çalışma gruplarının gönüllüleri bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bütün Bursa aynı sofrada

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Geleneksel İftar Buluşması’nda bütün Bursa bir araya geldi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Büyük Teras’ta düzenlenen iftar yemeğine, Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak, Geçmiş dönem Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, yürütme kurulu üyeleri, ilçe kent konseylerinin başkan ve yöneticileri, meclis ve çalışma gruplarının temsilcileri, genel kurul üyeleri olan muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumların temsilcileri katıldı. Yüzlerce kişinin iştirak ettiği iftar yemeğin ardından Bursa Kent Konseyi Çekirge Çalışma Grubu üyesi İhsan Yıldız tarafından yemek duası yapıldı.



Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, “Kent konseyleri kentlilik bilincinin geliştirilmesi, çevreye duyarlılık, şeffaf yönetim, hesap verme, sürdürülebilir kalkınma, yönetim ve yönetişim gibi kavramların gerçekleştirilmeye çalışıldığı kurumlardır. Bu anlamda Bursa Kent Konseyi de kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin en iyi kent konseylerinden birisidir. Gayretlerinden ötürü tüm Bursa Kent Konseyi ailesine teşekkür ediyorum” dedi.



Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak, rahmet ve bereket ayı Ramazan’da Bursa Kent Konseyi olarak güzel buluşma hazırladıklarını ve bütün Bursa’nın burada olduğunu söyledi. Bu büyük buluşmaya Bursa Kent Konseyi Ailesi içerisinde yer alan kamu kurumları, üniversiteler, akademik odalar, sivil toplum kuruluşları, esnaf odaları, odalar ve borsaların temsilcileri, ilçe kent konseylerinin başkan ve genel sekreterleri ile muhtarlar ve Bursa Kent Konseyi’nin gönüllülerinin katıldığını ifade eden Toprak, “Bursa Kent Konseyi, güçlü kurumsal yapısı ile yılda 2000 etkinlik düzenleyen Türkiye’nin en güçlü kent konseyidir. Bursa Kent Konseyi çalışmalarında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a, geçmiş dönem Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlarına ve Bursa Kent Konseyi’nin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan geçmiş dönem Bursa Kent Konseyi Başkanlarına çok teşekkür ediyorum “dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.