Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'ya kar ne zaman yağacak?

Bursa'da ilk kar yağışının 7 Aralık Cumartesi günü yağmur ile birlikte gelmesi bekleniyor. Tahminlere göre -3 dereceye kadar düşecek hava sıcaklığı ile birlikte yoğun kar yağışı 10 Aralık Salı günü gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2013 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2015 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'ya kar ne zaman yağacak?

8 Aralık Pazar gününü bulutlu geçirecek olan Bursa'da 9 Aralık Pazartesi günü güneşli ancak soğuk bir hava Bursalıları bekleyecek. 9 Aralık Pazartesi günü gündüz 4 dereceye kadar düşerken, gece hava sıcaklığı -3 seviyelerinde seyredecek.

BURSA'DA YOĞUN KAR FIRTINASI YAŞANACAK

Bursa'ya yoğun kar yağışı 10 Aralık Salı günü gelecek.  Aralıksız sürmesi beklenen kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı gündüz 2, gece ise -2 sevilerinde olacak.

Kar yağışı 14 Aralık Cumartesi gününe kadar sürmesi beklenirken, 15 Aralık Pazar ve 16 Aralık Pazartesi günü yoğun kar fırtınası ve kar yağışı bekleniyor. Kar yağışı 17 Aralık Salı günü Bursa'yı terk edecek.

BURSA'DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Kar yağışı nedeniyle 12 Aralık Perşembe ve 13 Aralık Cuma günü Bursalıları buzlanma tehlikesi de bekliyor. Bursa'da yaşanacak kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 12 Aralık Perşembe ve 13 Aralık Cuma günü okulların tatil edilmesi bekleniyor.

Kaynak: bursadabugun.com

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.