Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’nın yeni cazibe merkezi Akçalar

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesine önümüzdeki 3 yıl içinde 5 bin konut yapılacak.Bursa’nın en hızlı gelişen ilçesi Nilüfer’de inşaat imarlı alan kalmayınca Akçalar mahallesi imara açıldı. Önümüzdeki 3 yıl...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2017 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2017 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın yeni cazibe merkezi Akçalar

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesine önümüzdeki 3 yıl içinde 5 bin konut yapılacak.

Bursa’nın en hızlı gelişen ilçesi Nilüfer’de inşaat imarlı alan kalmayınca Akçalar mahallesi imara açıldı. Önümüzdeki 3 yıl içinde Akçalar’a 5 bin konut yapılacak. Göl manzarası olan Akçalar’da yapılan evlerin akıllı sistem olması bölgeyi cazibe merkezi yapıyor. Akçalar’a yapılacak konutlarla ilgili bilgi veren M.G Modern Life İnşaat Başkanı Mehmet Gül, "Bu bölgede yapılacak evler akıllı sistem olacak ve evlerde vanaları ve ısınma sistemlerini uzaktan telefonla bir tuşa basarak açıp kapaya bilecekler. Evlerde merkezi sistem süpürge yapıyoruz ve bu sistemin motoru balkonda oluyor tüm odalarda süpürge hortumlar mevcut evin içi toz olmadan evler süpürülecek" dedi.

Akçalar’ın Bursa’nın yeni cazibe merkezi olacağına da dikkat çeken Gül, " Nilüfer ilçesinde imara açılacak alan kalmadı. İlçede imara açılan bütün yerler doldu. Akçalar bölgesi yeni imara açıldı. Bu bölge canlı ve hareketli bir bölge olacak. Akçalar bölgesine önümüzdeki 3 yılda 5 bin üzerinde daire yapılacak. Rağbet görmesinin en büyük sebeplerinden biride göl manzarası ve havasının temiz ve yeşillikler içinde olması" dedi. Akçalarda akıllı ev fiyatları 3+1 daireler için 250 ile 300 bin lira arasında olacak. Müteahhitlik yanında otomobil galerisi de bulunan Mehmet Gül, İnşaat yapan firmalar mecburen galericilikte yapmaya başladı. Vatandaşların bir çoğu ev alırken araçlarını satmak zorunda kalıyor. Hatta araçlarını inşaatın yapan firmaya vermeyi teklif ediyorlar. Bizde vatandaşların araçları ucuza gitmesin diye galeri açtık dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.