Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’nın en güzel sahiline Büyükşehir’den yeni tatil sitesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Narlı sosyal tesislerinin ardından Karacaali’de de hazineden kiraladığı muhteşem sahilde 55 bungolov evden oluşan tatil sitesi inşa ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın en güzel sahiline Büyükşehir’den yeni tatil sitesi
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Narlı sosyal tesislerinin ardından Karacaali’de de hazineden kiraladığı muhteşem sahilde 55 bungolov evden oluşan tatil sitesi inşa ediyor. Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, 2016 yılında Burfaş olarak 5 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, "Narlı’daki 16 bungolov evden oluşan sosyal tesisimiz ilgi görüyor. Bursa’nın en güzel sahilinin oludğu Karacaali’de 55 bungolov inşa ediyoruz. Gemlik ve Oylat’taki butik termal otellerimizi de 2017 yılında hizmete alacağız" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yazın 700 kışın 550 kişiyi istihdam ettiği yaklaşık 40 sosyal tesisine yenileri ekleniyor. Daha önce Anadolu Üniversitesi’nin dinlenme tesisleriyken hazineden 49 yıllığına Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Karacaali’deki muhteşem çamlık ve deniz kenarındaki alana 55 bungolov ev inşa edildi.

Burada peyzaj çalışmalarını başlattıklarını belirten Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, "Narlı’daki sosyal tesislerimizde 16 bungolov ev bulunuyor. Buna ilaveten Karacaali’de 55 bungolov ev inşa ediyoruz. Karacaali ile Narlı arasında sahilde 1 kilometrelik yürüyüş yolu da yapıyoruz. Burası yaklaşık 150 yatak kapasiteli olacak. Bursa’nın en güzel sarı kumu bu sahilde. Yaklaşık 100 metre ilerleyen bir sığ denizi var. 2017 ilkbaharında burayı açmayı planlıyoruz" dedi.
Burfaş’ın yatırımlarını sürdürdüğünü anlatan Gümüşsoy, "Mudanya Kumyaka’da da deniz kenarında muhteşem bir restoran inşa ediyoruz. 150 kişilik olacak. Bir de teras ekledik. 12 ay hizmet verecek şekilde planlıyoruz. 2017 yılında Mustafakemalpaşa Kirmastı Çayı’ndaki projemize, Yenişehir Sinanpaşa Külliyesi tesislerine, Orhangazi Nadır Tesisleri’ne start vereceğiz. Gemlik’te otobüs terminali yanında 35 kişilik butik termal otelimizi de ilkbaharda açacağız. Oylat’ta Orman Bakanlığı’ndan bize tahsis edilen 75-80 kişilik 35-40 odalı butik otelimizi de 2017’nin ikinci yarısında açmayı planlıyoruz. Burfaş yatırımlarını sürdürüyor. Sosyal tesislerimizde vatandaşlarımıza nezih, kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışını benimsiyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.