Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’nın adını dünya duyuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye’yi Portekiz’de başarıyla temsil ederek ‘Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 3. olan Belediyespor Kulübü Atletizm Kadın Takımını altınla ödüllendirildi.Büyükşehir Belediyespor...

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın adını dünya duyuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye’yi Portekiz’de başarıyla temsil ederek ‘Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 3. olan Belediyespor Kulübü Atletizm Kadın Takımını altınla ödüllendirildi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Takımı, Portekiz’in Mira şehrinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda (ECCC) takım halinde kazandığı 3.’lük ile Bursa’nın ve Türkiye’nin gururu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, genç sporcularla bir araya gelerek, başarıyı altınla ödüllendirildi. Merinos Gönül Dostları Sofrası’nda sporcularla görüşen Başkan Aktaş, başarıda emeği geçen sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Spordaki başarının şehrin tanıtımına katkı sağladığını belirten ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün aktif olduğu 19 branşta da önemli başarılara imza attığını söyleyen Başkan Aktaş, “Atletizm takımımız Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ‘büyük kadınlar’ kategorisinde 55 puan toplayarak Avrupa 3.’sü oldu. Bu özel bir başarı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bundan sonra da elde edeceği başarılarla şehrimizin adını dünyaya duyurmaya devam edecektir” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.