Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalılar dikkat! Son 10 gün...

Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6376 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun çerçevesinde BUSKİ’ye borcu olan abonelerin borçları yeniden yapılandırılıyor. Başvurular 31 Ekim 2016 tarihine kadar BUSKİ’nin...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalılar dikkat! Son 10 gün...
Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6376 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun çerçevesinde BUSKİ’ye borcu olan abonelerin borçları yeniden yapılandırılıyor. Başvurular 31 Ekim 2016 tarihine kadar BUSKİ’nin Acemler’deki merkez binası ile bütün ilçe şube müdürlüklerine yapılabilecek.
BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, borçların yeniden yapılandırılabilmeleri için tanınan mühletin dolmasına 10 gün kaldığına işaret edilerek, borçlarını henüz yapılandırmayan abonelerin bir an önce harekete geçmeleri istendi. Uygulama, 30.06.2016 tarihi dahil olmak üzere bu tarihten önce olduğu halde kanunun yayımlandığı tarih itibariyle ödenmemiş bulunan borçları kapsıyor. Borçlar peşin ödenebileceği gibi 6 ay ila 18 ay arasında değişen taksitlerle de ödeme yapılabilecek.

Su ve atık su bedeli alacakları ile bu alacaklara bağlı faiz, gecikme faizi, gecikme zammı gibi sözleşmelerde düzenlenen her türlü ceza ve zamlar kanun kapsamında yer alıyor. Peşin ödemelerde Yİ-ÜFE oranında hesaplanan tutardan ayrıcı yüzde 50 indirim uygulanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.