Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı ünlü işadamı intihar etti

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Engin Çelik İnşaat şirketinin sahibi Engin Çelik intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2014 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2014 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Bursalı ünlü işadamı intihar etti

Bursa’da Büyükşehir Belediyesi'ne çok sayıda iş yaptığı öğrenilen ünlü müteahhit Engin Çelik (51), otomobilinde kendisine ait tabancayla intihar etti. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden iş adamının ailesine not bıraktığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Uludağ eteklerindeki İnkaya Piknik Alanı'nda meydana geldi. Piyasaya yüklü miktarda borcu olduğu iddia edilen 3 çocuk babası müteahhit Engin Çelik (51), kendisine ait 16 EC 028 plakalı lüks ciple öğle saatlerinde İnkaya Mahallesi'ndeki piknik alanına geldi.

Lüks cipin içerisinde kendisine ait Glock marka tabancasını başına dayayan Çelik intihara etti. Bu sırada park ücreti almak için cipe doğru yönelen otopark görevlisi, kanlar içerisinde direksiyonda yatan birini gördü. Görevli hemen polis ve sağlık ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, Çelik'i olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Müteahhit hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cipte parmak izi çalışması yapan polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, Çelik'e ait firmanın son 2 yıldır ödeme zorluğu yaşadığı öğrenildi.

 

AİLESİNE NOT BIRAKTI

Öte yandan Çelik’in intihar etmeden önce yazıp cebine koyduğu intihar mektubunda, “Ben bu işi beceremedim. Elimden geleni yaptım ama olmadı. Bir sürü insanı sıkıntıya soktum. Bu dünyadan gidiyorum. Beni affedin. Çocuklarım annenize iyi bakın" yazdığı öğrenildi.

Çelik Bursa, Adapazarı, Kocaeli'deki belediyeye ve resmi kurumlarda çok sayıda spor kompleksi ile yüzme havuzu ve tesisin yapımını üstlenmişti. Çelik en son Bursa Tarihi Kapalı Çarşının yenileme çalışmasını yapıyordu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.