Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı minik Miray yaşam savaşını kaybetti...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, akciğer kanseri çocuk kurtarılamadı.Orhangazi’nin Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan Pişkin ailesinin 3 çocuğundan en büyüğü olan 11 yaşındaki Miray, 2 yıldır akciğer kanseri tedavisi görüyordu.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı minik Miray yaşam savaşını kaybetti...
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, akciğer kanseri çocuk kurtarılamadı.

Orhangazi’nin Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan Pişkin ailesinin 3 çocuğundan en büyüğü olan 11 yaşındaki Miray, 2 yıldır akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Ortaokula kaydı yapılan Miray, hastalığı sebebiyle düzenli olarak okula gidemiyordu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde zaman zaman ameliyat olan Miray, önceki akşam fenalaşınca hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.

Küçük yaşta hayata veda eden Miray Pişkin, Yeniköy’de göz yaşları içinde toprağa verildi. Bir otomotiv şirketinde işçi olarak çalışan baba Nedim Pişkin’i acı gününde mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Cenazeye mahalle sakinlerinin yanı sıra Orhangazi Belediye Başkanı AK Partili Neşet Çağlayan da katıldı. İki ay içinde hem babası Osman Pişkin’i, hem de evladı Miray’ı kaybeden Nedim Pişkin’i yakınları teselli etmeye çalıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.