Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı izci lideri Cihan Tümerdirim vefat etti

“Bursalı İzciler Cihan liderlerini, Mudanyalı Optimistçiler Cihan Annelerini kaybettiler…”

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2016 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı izci lideri Cihan Tümerdirim vefat etti
Bursa Öğretmen Okulu mezunu ve Ziyagökalp İlkokulu emekli öğretmeni, Türkiye İzcilik teşkilatının izci lideri eğitimcisi, Mudanya Yelken Kulübü optimistçilerinin Cihan annesi, Mudanyanın Sesi Gazetesinin sahibi Cihan Tümerdirim Tıp Fakültesinde sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Bursa ve Türkiye’de yapılan Uluslararası izcilik faaliyetlerine imza atan Cihan Tümerdirim, Amiraller Kupası yat yarışlarının Bursa’ya kazandırılmasında önemli bir rol oynamış, uzun yıllar çocuk ve gençlere hizmet etmiş, Tophane Meslek lisesinde Bursanın ilk kız izcilerini yetiştirmiş ve Uluslararası kurslara göndermiş, bir dönem Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde ki çocuklara izciliği sevdirmiş, Jandarma Genel Komutanlığı Bursa Bölgesi İzci ve liderlerinin yetiştirilmesine katkıda bulunmuş, Uludağ İzcileri Derneğinin başkanlığı görevini yapmıştı. 

Eşi Taner Tümerdirim ile dolu, dolu bir ömür süren ve Bursa’da ki pek çok ünlü kişinin öğretmenliğini yapan Cihan Tümerdirim, iki çocuk beş torun sahibi idi.
Cenazesi 14 Kasım Pazartesi günü (YARIN) ikindi namazı sonrası Akpınar Mahallesi kültür merkezi arkasındaki İmamı Azam camiinden kaldırılarak Alacahırka’ya defnedilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.