Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı gençler kahraman şehidi unutmadı

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın FETÖ tarafından ele geçirilmesini engelleyen Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’i kabri başında dualarla andı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı gençler kahraman şehidi unutmadı
AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri, FETÖ mensubu hainler tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargâhı’nı canı pahasına savunan ve darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi başından vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’i kabri başında dualarla andı.

AK gençler, kabir ziyaretinin ardından şehidin baba ocağında aile fertleriyle bir araya geldi.

Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir’e taziyelerini ileten AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Hakan Köprülüoğulları, “Gönüldeki iman omuzdaki yıldızlardan daha önemli, vatan uğruna ne gibi fedakarlıklar yapılabileceğini bize gösteren, şehadetiyle memleketin yüreğini dağlayan Ömer Halisdemir’in ailesi bizim ailemiz, sizlerin acısı bizlerin acısıdır. Bütün Türkiye’de olduğu gibi şehidimizin adını Bursa’da da layıkıyla yaşatacağız. Böyle eşine az rastlanır bir kahramanlığı biz unutsak bile tarih unutmayacaktır” dedi.

Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.