Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı gazeteci Erdal Çolak'ı kaybettik

Bursa Haber gazetesinin geçmiş dönem genel yayın yönetmenlerinden, Bursa Gazeteciler Cemiyeti üyesi emekli gazeteci Erdal Çolak (59), yoğun bakımda bulunduğu Acıbadem Hastanesi’nde hayatını kaybetti.. Erdal ÇOLAK için yarın (çarşamba) saat 15.00 'de Ataevler Basın Kültür Sarayı'nın (BGC) önünde tören yapılacaktır.Cenazesi daha sonra Yıldırım Bayezid Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Hamitler mezarlığına defnedilecektir.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2015 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2015 23:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı gazeteci Erdal Çolak'ı kaybettik
Bursa Haber gazetesinin geçmiş dönem genel yayın yönetmenlerinden, Bursa Gazeteciler Cemiyeti üyesi emekli gazeteci Erdal Çolak (59), yoğun bakımda bulunduğu Acıbadem Hastanesi’nde hayatını kaybetti..
Zatürre teşhisiyle geçen hafta Ren-Tıp'a yatırılan meslektaşımız, yaşadığı oksijen yetmezliği sonucu önceki gün Acıbadem Hastanesi yoğun bakıma sevk edilmişti.
Tedavi altındayken dün kalbi duran meslektaşımız, doktorların çabası sonucu 10 dakika sonra hayata döndürüldü.
Acıbadem Hastanesi yoğun bakımda uyutulan Erdal Çolak, hayata dönemedi.

Erdal Çolak için yarın (çarşamba) saat 15.00 'de Ataevler Basın Kültür Sarayı'nın (Bursa Gazeteciler Cemiyeti) önünde tören yapılacak.Cenazesi daha sonra Yıldırım Bayezid Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Hamitler mezarlığına defnedilecek.

ERDAL ÇOLAK KİMDİR?

Erdal Çolak 10 Nisan 1956’da Ankara’da doğdu.
Mesleğe 1974 yılında lise son sınıf öğrencisiyken Haber gazetesinde polis-adliye ve vilayet muhabirliğiyle başladı.
1980-83 yılları arasında Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürlüğü’nde çalıştı. Bu yıllarda, Türkiye Gazeteciler Sendikası Bursa Şubesi’nin yönetim kurulu üyeliği yaptı.
Daha sonra Hâkimiyet ve Bursa Hakimiyet gazeteleriyle Flash TV’de görev yaptı.
1987’de Olay gazetesinin ilk kuruluşunda görev aldı. Gazetenin haber müdürlüğü görevine getirildi, bu görevini 2006 yılına kadar sürdürdü.
2010 yılında Haber Gazetesi’nde Genel Yayın Müdürlüğü yaptı.
2009 – 2012 döneminde Bursa Gazeteciler Cemiyeti Denetleme Kurulu Başkanı olan Erdal Çolak, son olarak 2012 – 2015 döneminde de Bursa Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nda görev aldı ve Başkan Vekilliği görevini üstlendi.
Sürekli Basın Kartı sahibi Erdal Çolak evli ve 2 çocuk, 1 torun sahibiydi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.