Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Seyir Halindeki Kamyonet Böyle Alev Aldı

Bursa’da seyir halindeki kamyonet alev topuna dönerken, kamyonetteki vatandaşlar yeni aldıkları televizyonu kurtarmanın telaşına düştü.Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yediselviler Mahallesi Orman Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, geliniyle...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Seyir Halindeki Kamyonet Böyle Alev Aldı
Bursa’da seyir halindeki kamyonet alev topuna dönerken, kamyonetteki vatandaşlar yeni aldıkları televizyonu kurtarmanın telaşına düştü.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yediselviler Mahallesi Orman Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, geliniyle birlikte alışveriş merkezinden aldıkları televizyonu 16 CAA 59 plakalı kamyonetinin bagajına yükleyen Aydın A. (58), eve gitmek için yola çıktı. Ancak yolda araçtan koku ve duman gelmeye başlayınca gelin ve kayınpeder kamyoneti durdurup aşağıya indi. Motor kısmından alev alan kamyonet bir anda alev topuna dönünce, sürücü çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.
Aydın A. ve ismini açıklanmayan gelinin ise alev alev yanan kamyonetin kapısını açıp içerinden yeni aldıkları televizyonu kurtarmaları dikkat çekti.

Alevler bir evin elektrik tesisatına da sıçrayınca patlamayla birlikte iki katlı evde yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler elektrik kaçağının yaşandığı yangına güçlükle müdahale etti. Yangın 1 saatlik uğraşın ardından söndürülebildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.