Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da şehit yakınları ve gazilere devlet övünç madalyası verildi

Bursa’da 17 şehit yakını ve 4 gaziye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen devlet övünç madalyaları ve beratları takdim edildi.Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ’Devlet övünç ve berat töreni’ne Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 01:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da şehit yakınları ve gazilere devlet övünç madalyası verildi

Bursa’da 17 şehit yakını ve 4 gaziye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen devlet övünç madalyaları ve beratları takdim edildi.

Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ’Devlet övünç ve berat töreni’ne Bursa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Vali İzzettin Küçük’ün konuşması ile devam etti. Küçük, şehit ve gazilere çok şey borçlu olduğumuzu dile getirerek, “Bu vatan, gök kubbe onlara çok şey borçludur. Bizim yaptıklarımız sadece onların yaptıklarına karşılık bir teşekkür etme teşebbüsüdür. Bu insanlara karşı her türlü teşekkür teşebbüsü kifayetsizdir, yetersizdir. Bugün burada şehit ailelerine ve gazilere devlet övünç madalyası vereceğiz. Ben o aileleri ve gazilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Program, 15 Temmuz gazisi Abdurrahman Kafkas, şehit Jandarma Uzman Çavuş Sinan Uçan, şehit jandarma Uzman Çavuş Nazmi Ayyıldız, şehit Jandarma Er Bahadır Aydın, malul sivil Selahattin Yaşar, malul polis memuru Adem Gers, malul polis memuru Turgay Yıldırım, şehit Piyade Uzman Çavuş Ferhat Demir, şehit Piyade Sözleşmeli Er Yunus Yılmaz, şehit Piyade Uzman Çavuş Fehmi Barçın, şehit Piyade Uzman Çavuş Zeki Uğur, şehit polis memuru Köksal Kaşaltı, şehit Özel Harekat Polis Memuru İlyas Kaygusuz, şehit polis memuru Ahmet Demir, şehit polis memuru İbrahim Akın, şehit polis memuru Salih Hüseyin Parça, şehit Piyade Uzman Çavuş Yavuz Mete, şehit Bakımcı Onbaşı Tolga Taştan, şehit Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan, şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan, şehit Hava Savunma Astsubay Üstçavuş Mehmet Koray Pınar’ın özgeçmişleri okunarak devam etti.

Şehit yakınlarına ve gazilere devlet övünç madalya ve beratları Bursa Valisi İzzettin Küçük tarafından takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.