Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da PKK'ya yönelik gözaltılar 16'ya çıktı

Bursa'da PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 16'ya yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2015 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2015 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da PKK'ya yönelik gözaltılar 16'ya çıktı
Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki patlamanın ardından Bursa'da sokakları savaş alanına çevirmeye hazırlanan 9 şüpheliyi şafak operasyonuyla gözaltına alırken, ikinci operasyonla 7 kişi daha yakalandı. Merkez Yıldırım ilçesinde Terörle Mücadele, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Asayiş ekiplerinin katıldığı operasyonlarda toplam 16 şüpheli gözaltına alındı. Savcılıktan alınan izinle, bu kişilerin evlerinde arama yapıldı. Zanlılar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, bu kişiler için ek gözetim süresi alınacağı öğrenildi. Gözaltındaki şüphelilerin Pazartesi günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Emniyet yetkilileri, şehirde küçük çaplı grupların huzur ve asayişi bozmasına kesinlikle izin verilmeyeceğini ve gözaltına alınan kişiler hakkında yasal işlem yapılacağını belirterek, aileleri çocuklarına sahip çıkmaları konusunda uyardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.