Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da park yüzünden dehşet: 6 yaralı

Bursa’da park etme meselesi yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle 6 kişi yaralandı. Önce tartıştıkları kişinin iş yerine, kaçarken de "plakayı alın" diye bağıran kahvehanede oturan gruba pompalı tüfek ile ateş eden şahıslar 6...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da park yüzünden dehşet: 6 yaralı
Bursa’da park etme meselesi yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle 6 kişi yaralandı. Önce tartıştıkları kişinin iş yerine, kaçarken de "plakayı alın" diye bağıran kahvehanede oturan gruba pompalı tüfek ile ateş eden şahıslar 6 kişinin yaralanmasına neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, olay Osmangazi ilçesine bağlı Çırpan Mahallesi 1. Altıparmak Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 28 plakalı beyaz bir otomobille sokağa gelen bir kişi, aynı sokakta bulunan bir klimacının önüne park etmek istedi. Ancak iş yeri sahibi dükkanın önü kapandığı için şahsın park etmesine izin vermedi. Çıkan tartışma sonrası olay yerinden ayrılan araç sürücüsü, yarım saat sonra aynı iş yerine yanındaki 4 kişiyle birlikte yeniden gelip iş yerinin camlarına pompalı tüfek ile ateş etti.
Sokak sakinlerinin tepkisiyle karşılaşan zanlılar, otomobile binip kaçmaya çalıştıkları sırada kahvehanede oturan bir grup otomobile doğru hamle yapıp "plakasını alın" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine zanlılar kaçtıkları otomobilin camından çıkardıkları pompalı silah ile bir elde kahveye doğru ateş etti. Olayda 6 kişi pompalı tüfekten çıkan saçmaların çeşitli yerlerine isabet etmesi neticesi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, plakası tespit edilen otomobili Kent Meydanı kavşağında yakalayıp 1 kişiyi gözaltına aldı. Otomobildeki diğer 3 kişinin otomobilden inip kaçtıkları belirlendi. Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken yaralı kişilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.