Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da on binler meydanlara indi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından Bursa’da on binlerce kişi, demokrasi şöleni için bu gece de meydanları doldurdu.Bursa’da Fomara Meydanı’nda AK Parti İl Başkanlığı önünde Türk bayraklarıyla toplanan...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da on binler meydanlara indi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından Bursa’da on binlerce kişi, demokrasi şöleni için bu gece de meydanları doldurdu.

Bursa’da Fomara Meydanı’nda AK Parti İl Başkanlığı önünde Türk bayraklarıyla toplanan binlerce vatandaş, darbe karşıtı sloganlar attı. Türk bayraklarını sallayan vatandaşlar, demokrasi için meydanları çoluk çocuk demeden doldurdu. Askerin içindeki bir grubun darbe girişiminin püskürtülmesini tebrik eden coşkulu kalabalık, demokrasi için sokakları boş bırakmadı. Bazı vatandaşların demokrasi şölenine yeni doğmuş çocuklarıyla katıldığı görüldü. Köylü vatandaşlar ise traktörleriyle şehir merkezinde tur attı. Şehreküstü Meydanı’nda düzenlenen mitingde ise Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti Bursa Milletvekilleri vatandaşa hitap etti.

“İdam cezası geri gelsin”, “Dik dur eğilme, bu millet seninle”, “Devlete uzanan eller kırılsın” şeklinde sloganlar atan kalabalığın AK Parti önündeki kutlamaları devam ediyor. Fomara Meydanı trafiğe kapatılırken, polis geniş güvenlik tedbirleri aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.