Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da motosiklet operasyonu...

Bursa’da trafik ekipleri, baharın gelmesiyle birlikte trafiği tehlikeye düşüren ve kasklarını takmayarak kollarında taşıyan motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Şehir merkezinde yapılan uygulamada kurallara uymayan...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2017 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2017 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da motosiklet operasyonu...

Bursa’da trafik ekipleri, baharın gelmesiyle birlikte trafiği tehlikeye düşüren ve kasklarını takmayarak kollarında taşıyan motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Şehir merkezinde yapılan uygulamada kurallara uymayan 20 kişiye cezai işlem uygulandı.

Merkez Osmangazi ilçesi Hacı İlyas Mahallesinde yapılan uygulamalarda kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı. Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar incelerken, kasklarını takmayıp kolunda taşıyan sürücüler ile ehliyeti olmayan sürücülere ceza kesti.

Yapılan uygulamada 20 motosiklet denetlenirken, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan muayenesi yapılmamış 4 motosiklet trafikten men edildi. 2 motosiklet sürücüsüne ise yetersiz ehliyet ve kurallara uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulandı. A2 motosiklet ehliyeti olmayan ancak B sınıfı otomobil ehliyeti olan sürücülere 876 TL ceza kesilirken, hiç ehliyeti olmayanlara ise bin 763 TL ceza kesildi.

Ekipler ayrıca, uygulamalardan kaçmaya çalışan sürücüleri ise bir sürelik takibin sonucunda yakaladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.