Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da korkunç kazalar: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.İlk kaza Çeltikçi Mahallesi Şehitlik mevkiinde meydana geldi. 10 SC 517 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da korkunç kazalar: 1 ölü, 1 ağır yaralı!
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.
İlk kaza Çeltikçi Mahallesi Şehitlik mevkiinde meydana geldi. 10 SC 517 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan Fethi Türkkal (60), Şehitlik yol ayrımına geldiği sırada 16 SD 385 plakalı traktörle çarpıştı. Kazada, akraba ziyaretine gittiği öğrenilen Fethi Türkkal hayatını kaybetti.

Diğer kaza ise Tatkavaklı kavşağında meydana geldi. Yoldan geçen bir çekici TIR, biber yüklü traktöre çarptı. Traktör ortadan ikiye bölünürken, römorktaki biberler Bursa-İzmir yoluna dağıldı. Traktör sürücüsü Mehmet Sayın ağır yaralanarak, Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yola dağılan biberler sebebiyle trafik bir müddet tek şeritten sağlandı. Her iki kazayla alakalı tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.