Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Kayıp Araç Alarmı

Bursa polisi, geçtiğimiz günlerde Yenişehir ilçesinde aracıyla birlikte kaybolan emlakçı Sadiye Şensözlü için alarma geçti.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2015 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2015 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Kayıp Araç Alarmı
Tüm emniyet birimleri ve mobese sistemlerine kayıp emlakçının araç plakasının kaydı girildi. Önceki akşam polis telsizlerinden geçen anonsla tüm ekipler alarm durumuna geçirildi. Kayıp Sadiye Şensözlü’nün aracının İstanbul yolu terminal girişindeki mobese kameralarınca görüntülendiği bildirildi.

Asayiş ekipleri, kayıp araçla ilgili Panayır, Beşyol ve Gençosman’da tedbir aldılar. Ancak kısa süre sonra gerçek anlaşıldı. Şensözlü’nün aracı kaybolduktan iki gün sonra İznik Gölü Göllüce köyü yakınlarında terk edilmiş olarak bulunmuştu. Çekiciye bindirilen araç kriminal inceleme yapılmak üzere Bursa’ya getiriliyordu. Plaka okuma sistemi ise çekici üzerindeki aracın plakasını görünce alarm verip ekiplere bildirmişti.
155 haber merkezi çok geçmeden tüm ekiplere anons ederek aracın kaydının Mobese sisteminden düşülmediğini bildirdi. Aracı terk edilmiş olarak bulunan Şadiye Şensözlü’den yaklaşık beş gündür haber alınamazken cinayet masası dedektiflerinin araştırmasının sürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.