Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da genç kızın inanılmaz intiharı

Bursa’da yüzündeki yanık izi sebebiyle bunalıma girdiği öne sürülen lise öğrencisi genç kız, pencereden atlayarak intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da genç kızın inanılmaz intiharı

Bursa’da yüzündeki yanık izi sebebiyle bunalıma girdiği öne sürülen lise öğrencisi genç kız, pencereden atlayarak intihar etti.

Olay,  Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. Küçük yaşta yüzünün sobaya değmesi sonucu yanan yüzünün geçirdiği ameliyatlara rağmen eski haline dönmemesine üzülen 18 yaşındaki Ş.Ç, okulların açıldığı ilk gün fotoğraf çektirdi. Akşam eve döndüğünde üvey annesi Çağrı Deniz ile yüzündeki yanıktan dolayı dertleşen genç kız, sabah üvey annesinin kardeşlerini alarak okula gittiği sırada kendisini 4. katın penceresinden boşluğa bıraktı. Görükle Kız Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi genç kız, olay yerinde hayatını kaybetti.

Okuldan eve dönen Çağrı Deniz (26), küçük oğlunun mama ve bezlerini almak için Ş.Ç.'nin odasına girmek istediğinde aşağı birinin düştüğünü öğrendi. Hemen aşağı koşan Deniz, Ş.Ç.'nin cesediyle karşılaştı.

Deniz, “Kocamın ilk evliliğinden 4 çocuğu var. Ş.Ç.'nin küçük yaşta iken yüzü sobaya değmiş. 4 defa ameliyat ettirdik. Okulun ilk günün akşamı eve gelince fotoğraf çektirdiğini söyledi. Dertleştik. Ben de kafasına takmamasını söyledim. Çok iyi anlaşıyorduk” dedi.

Kızının intihar ettiğini İstanbul’dan iş dönüşü öğrenen TIR şoförü baba Mehmet Çelik (43) ise, “Meslek lisesinde okuyordu. 2 yıl okula ara verdiğinden yaşıtlarından geri kaldı. 4 kez ameliyat oldu ancak yanık izi geçmedi. Bir genç kız olarak bunu problem yapıyordu. Okulların açıldığı ilk gün İstanbul’a gittim. Bu sabah TIR’ın yükünü bir fabrikaya boşaltırken eşim telefon açınca olayı öğrendim. Aile olarak bir sorunumuz yoktu. İçindeki bazı sıkıntıları bizden gizlemiş olabilir” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet savcısı, genç kızın cesedini otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırttı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.