Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da festival Anjelika Akbar ile başlıyor

Bursa’nın geleneği ‘56. Uluslararası Bursa Festivali’, 28 Haziran Çarşamba günü, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın (BBDSO) usta sanatçı Anjelika Akbar’ın konuk olacağı konserle başlayacak.Türkiye’nin en uzun soluklu kültürel...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2017 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da festival Anjelika Akbar ile başlıyor

Bursa’nın geleneği ‘56. Uluslararası Bursa Festivali’, 28 Haziran Çarşamba günü, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın (BBDSO) usta sanatçı Anjelika Akbar’ın konuk olacağı konserle başlayacak.

Türkiye’nin en uzun soluklu kültürel etkinliği olma özelliği taşıyan ‘Uluslararası Bursa Festivali’, Bursa Büyükşehir Belediyesi adına, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 56. kez düzenleniyor. Festival, 28 Haziran Çarşamba günü, saat 21.15’te Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO) ve Anjelika Akbar’ın, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştireceği konserle başlayacak.

Dünyaca ünlü sanatçıların katılımıyla farklı kültürlerin harmanlanacağı festival, zengin içeriği ile kentte eşsiz bir sanat rüzgarı estirecek. Festival bünyesinde yıl 31. kez düzenlenecek ‘Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’ da 23 ülkeden katılacak halk dansları ekipleriyle 07-12 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.