Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da çocukların tehlikeli oyunu kısa sürdü

Bursa’da havaların ısınmasıyla birlikte süs havuzları da çocukların akınına uğradı. Ancak buradaki elektrik tehlikesi sebebiyle özel güvenlik ekipleri alarma geçti.Bursa’da hafta sonu güneşi gören çocukların bazıları kavşaklardaki...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da çocukların tehlikeli oyunu kısa sürdü

Bursa’da havaların ısınmasıyla birlikte süs havuzları da çocukların akınına uğradı. Ancak buradaki elektrik tehlikesi sebebiyle özel güvenlik ekipleri alarma geçti.

Bursa’da hafta sonu güneşi gören çocukların bazıları kavşaklardaki süs havuzlarına, kimileri de Merinos Parkı’ndaki büyük süs havuzuna girerek serinlemeyi tercih etti. Parka gezmek için gelen vatandaşların uyarılarını dinlemeyen çocuklara son müdahaleyi görevliler yaptı.

Görevlilerin gelmesiyle çocukların kıyafetlerini bırakarak kaçması renkli görüntüler oluştururken, kaçan çocuklara kıyafetlerini arkadaşları ulaştırdı.

Yetkililer, süs havuzlarında "Havuza girmek ekipmanlara dokunmak tehlikeli ve yasaktır" yazılı uyarı bulunduğunu, ailelerin de süs havuzlarına girilmemesi konusunda çocuklarına uyarılarda bulunmasını istedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.