Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da binlerce kişi sokaklara döküldü

Bursada Binlerce Kişi Sokağa Döküldü

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 05:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da binlerce kişi sokaklara döküldü
İstanbul ve Ankara’da yaşanan darbe girişimi Bursa Halkı’nı sokağa döktü. Fomara Meydanı’nda halka seslenen AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, “Milletin iradesine kast eden hainlere en büyük cevabı yine halkımız veriyor” dedi.
İstanbul ve Ankara’da yaşanan askeri kalkışma sonrası Bursa Halkı, il başkanlığı önüne adeta akın etti. İl Başkanı Cemalettin Torun’un çağrısı ile kısa zamanda il başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 60 bin Bursalı ellerinde bayraklar, dillerinde sloganlarla Fomara Meydanı’nı doldurarak darbe teşebbüsçülerine en güzel cevabı verdi. Konuşmalar, sloganlar, tekbirler ve dualarla inleyen Fomara Meydanı’nda Bursa Halkı demokrasisine, ülkesine ve partisine olan bağını bir kez daha gösterdi.
Burada halka seslenen AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, “Milletimizden alamadığı yetkiyi milletimize karşı kullanmaya çalışanlara tüm Türkiye’de en güzel cevabı meydanlara inen halkımız veriyor. Bu ülkenin birliğini, beraberliğini, yükselişini hazmedemeyenler bu alçakça harekete giriştiler ancak yine başaramadılar ve başaramayacaklar. Halkımız partisinin yanında, ülkesinin yanında demokrasisine sahip çıkıyor.Biz de halkımızdan aldığımız bu güçle dimdik ayaktayız.Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamadılar bozamayacaklar.Bu güzel ülkenin yükselişine hiçbir güç mani olamayacak” dedi.
İl Başkanı Cemalettin Torun’un ardından söz alan Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de halkın gücünün sokaklara yansıyarak, millet iradesini kabul etmeyenlerin bu girişimlerinin de ağır bir yenilgi ile sonuçlanacağını vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.