Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da 3 fuar birden açıldı

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi, BTSO, BURTİMDER, Mimarlar Odası işbirliğiyle düzenlenen "26. Uluslarası Yapı ve Yaşam Fuarı" ve BURSAGAZ desteği ile hazırlanan "IHS BURSA 2014 9. Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı" ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği desteği ile hazırlanan "Bursa Kent 2014 3. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı" açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2014 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2014 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Bursa’da 3 fuar birden açıldı

Fuarların açılışına Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Bursa Büyükşehir Belediyesi BaşkanVekili Atilla Ödünç, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Osmangazi Kaymakamı Necdet Türker ile çok sayıda davetli katıldı. Fuarlara 12 ülkeden 219 firma ve firma temsilcisi iştirak etti. Fuarlarla toplam ziyaretçi sayısının 40 bin kişinin üzerine çıkması hedefleniyor.

İnşaat, doğalgaz ve yerel yönetimlerin ihtiyaçlarını konu alacak ve sektörlerdeki tüm gelişmeleri ve yenilikleri birlikte sunacak fuarlar, yurtiçinden Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Karaman, Kütahya, Manisa, Uşak ve Yalova illeri başta olmak üzere her türlü üretimin yoğun olduğu sanayi şehirlerinden gelecek sektör temsilcileri ile katılımcı firmaları buluşturacak.

Güney Marmara bölgesinde bulunan 40’a yakın ticaret ve sanayi odasının yönetim kurulu başkanları ve komite üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 Makro Projesi’nden biri olan Ticari Safari Projesi kapsamında fuarlarda bir araya geliyor. İlk defa gerçekleşecek bu buluşmanın katılımcıların ticaret hacmini arttırması hedefleniyor.

Bursa’da geçtiğimiz yıl 25. yılını kutlayan Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı’nı diğer yapı fuarlarından ayıran en önemli özellik, eş zamanlı kongreye de ev sahipliği yapması. Uluslararası Yapı ve Yaşam Kongresi, 3 - 5 Nisan tarihleri arasında, 26. kez düzenlenecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından işlev, tasarım ve vasıf açısından fuarın en iyi stantları seçilecek.

Profesyonelleri, üreticileri ve tüketicileri yeni teknolojilerle buluşturmayı hedefleyen ve bu yıl dokuzuncu kez düzenlenecek olan Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı, ilgilileri sektördeki en son gelişmelerden haberdar edecek.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Bursa Kent Fuar'ında bu yıl da yaşanabilir kentler için şehircilik konusundaki tüm gelişmeler ele alınacak, yerel yönetimlerin ihtiyaçlarına yönelik mal ve hizmet üreten firmaların yenilikleri topluca sunulacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.