Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Valisi Küçük Uludağ’ın zirvesine imza attı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Türkiye’nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi olan yaz ve kış turizminin 12 ay misafirlerine kucak açtığı, Uludağ’ın en yüksek noktası olan 2 bin 543 rakımlı büyük zirveye doğa yürüyüşü yaptı.Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2017 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2017 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Valisi Küçük Uludağ’ın zirvesine imza attı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Türkiye’nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi olan yaz ve kış turizminin 12 ay misafirlerine kucak açtığı, Uludağ’ın en yüksek noktası olan 2 bin 543 rakımlı büyük zirveye doğa yürüyüşü yaptı.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Pazar günü Uludağ’ın zirvesine bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak adına sıkça doğa yürüyüşlerine çıkan, Vali Küçük 2 bin 543 metre yükseklikteki Uludağ’ın zirvesine imzasını attı.

Zirveye yapılan keyifli ve uzun bir yürüyüşün ardından duygularını dile getiren Vali Küçük;’’ Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Bursa’da göreve başlayalı bir yılı geçti. Her fırsatta tarih ve doğa zengini Bursa’yı gezip görerek daha iyi tanıdım. Bursa dendiğinde akla ilk gelen kış turizminin gözbebeği Uludağ olmuştur. Ama bu doğa yürüyüşümüzde gördük ki Uludağ sadece kışın değil yazın da birçok aktiviteye ev sahipliği yapmaktadır. Zirveye yürüyüşümüz esnasında kampçılarla, her yaştan trekking yürüyüşü yapan gruplarla karşılaştık. Tatil dendiğinde artık sadece insanların aklına deniz, kum değil; doğa ile iç içe bir yaşamın yer aldığı doğa sporları da gelmektedir. Bu mutluluk verici bir durum. Bunun için ısrarla 4 mevsim Uludağ diyoruz. Dünyanın her yerinden misafirlerimizi bekliyoruz. ‘’dedi.

Marmara bölgesinin en yüksek dağı olan Uludağ’ın zirvesine yaklaşık beş saatlik uzun ve yorucu bir doğa yürüyüşü ile ulaşan Vali Küçük’e, bu zorlu doğa yürüyüşünde Osmangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kamu Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü Salih Albayrak ve trekking yürüşü yapan vatandaşlar eşlik etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.