Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Valisi fırında ekmek dağıttı

Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Meydancık Mahallesini ziyaret eden Bursa Valisi İzzettin Küçük tarihi meydancık fırınında vatandaşlara ekmek dağıttı.Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek Meydancık Mahallesi hakkında genel bilgi alan...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Valisi fırında ekmek dağıttı

Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Meydancık Mahallesini ziyaret eden Bursa Valisi İzzettin Küçük tarihi meydancık fırınında vatandaşlara ekmek dağıttı.

Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek Meydancık Mahallesi hakkında genel bilgi alan Vali İzzettin Küçük, Devlet Hatun Türbesi ve Meydancık Camii’ni ziyaret etti.

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Meydancık Mahalle Muhtarı Sultan Demirci’nin de eşlik ettiği ziyarette Meydancık gençleri ile sohbet eden Vali Küçük; ”Meydancık Mahallesi Bursa’nın eski yerleşimlerinden ve birçok güzelliği bünyesinde barındırıyor. Burada mahalle sakinlerimizle buluştuk. Gençlerimizle konuştuk. Gençlerimiz ikamet ettikleri bölgedeki kötü işler ile anılmak istemiyor. Biliyorsunuz Emniyet Müdürlüğümüz eliyle yürüttüğümüz çok güzel bir proje var Narkotem. Arkadaşlarımız projenin hayata geçtiği ilk günden itibaren çok önemli bir yol kat ettiler. Proje Bursa genelinde halkımız tarafından ciddi bir ilgi gördü, farklı illerden bile 0552 155 16 16 numaralı WhatsApp ihbar hattımıza mesajlar geliyor. Eminim sizler de basından takip ediyorsunuzdur. Gençlerimiz, mahalle sakinlerimiz bizim en büyük destekçimiz. Çok olumlu geri dönüşler oluyor. Meydancık sakinlerinin Narkotem hattına gösterdiği bu ilgi ve duyarlılıkla ilerlediğimiz takdirde Meydancık daha güzel olacak. Meydancık bünyesinde barındırdığı tarihi ve kültürel değerler ile ön plana çıkacak.”dedi. Mahalle esnafını da ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, ziyaret ettiği ekmek fırınında tezgâhın başına geçerek ekmek dağıttı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.