Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa tek yürek

Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Demokrasi Yürüyüşü’nde Bursalılar tek ses, tek yürek oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 23:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 23:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa tek yürek
Bursa Kent Konseyi tarafından 15 Temmuz günü gerçekleşen FETÖ Terör Örgütü’nün darbe girişimini protesto etmek, demokrasiye ve halkın iradesine sahip çıkmak amacıyla ‘Demokrasi Yürüyüşü düzenlendi.

Bursa Kent Konseyi gönüllüleri, oda, borsa, sivil toplum kuruluşu, siyasi partiler ve sendika temsilcileri ile vatandaşlar Ulucami önünde toplanarak, Atatürk Caddesi, İnönü Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na (Şehreküstü Meydanı) yürüdü. Ellerinde Türk bayrağı taşıyan ve ay yıldızlı kıyafetler giyinen binlerce insan yürüyüş alanını hınca hınç doldurdu.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, “Ülkemizi bölmek isteyenlere karşı yapılan mücadelede de her zaman devletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olacağız. Bizler, Bursa Kent Konseyi olarak Milletin iradesine yönelmiş FETÖ Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişimini lanetlediğimizi ifade ediyor, demokrasi nöbetinde kalacağımızı beyan ediyoruz. Bugün Bursa Kent Konseyi’nin öncülük ettiği yürüyüşte bir kez daha gördük ki, halkımız bütün görüş farklılıklarını bir tarafa bırakarak vatanı için tek ses tek yürek oldu. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.