Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa pırıl pırıl bir sahile kavuştu

Bursa’nın deniz şehri kimliğini öne çıkarmak için yatırımlara devam eden Büyükşehir Belediyesi, Eşkel sahillerinde çalışmaları tamamlayarak bölgeyi modern bir tatil merkezi haline çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa pırıl pırıl bir sahile kavuştu
Mudanya Esence’de sulama suyu ihtiyacını karşılayarak üreticinin yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar hep ihmal edilen Esence sahillerini de elden geçirdi. Bursalıların Eşkel olarak bildiği Esence sahilleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek tatilcilerin hizmetine sunuldu. Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde kıyı boyunca soyunma ve duş kabinleri konularak kumsal elden geçirildi. Yumuşak zemine kavuşan sahil ışıklandırılarak, denizi kullanmayacak ziyaretçiler için yürüyüş parkuru oluşturuldu.

Yapılan düzenlemeleri yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın 300 kilometre uzunluğa sahip kıyı şeridinde yaşanan sıkıntıları gidermek için büyük gayret sarf ettiklerini belirtti. Eşkel sahillerinden büyük şikayet aldıklarını vurgulayan Recep Altepe, deniz kirliliği, sahillerin düzensizliği ve alt yapı konusunun vatandaşları canından bezdirdiğini ifade etti. Yapılan müdahalelerle bütün bu sıkıntıların tarihe karıştığını belirten Başkan Recep Altepe, vatandaşların Esence’de denizden gönül rahatlığıyla istifade etmesi için gerekli çalışmaları tamamladıklarını ifade etti. Recep Altepe, “Yaklaşık 1.5 kilometre boyunca 1.5 milyon TL’lik yatırım yaptık. Aydınlatmalar ve sonuç odaklı dokunuşlarla burası bambaşka bir hal aldı. Önümüzdeki sene onaydan geçen projelerin de devreye girmesiyle birlikte bölgede yaşanan değişim devam edecek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.