Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Orhangazi’de demokrasi nöbeti devam ediyor

Orhangazi’deki demokrasi nöbetleri hafta sonu da devam etti. 15 Temmuz darbe kalkışması sonrasında Cumhuriyet Alanı’nda başlatılan demokrasi nöbetlerinin dokuzuncu gününde 5 binin üzerinde vatandaş alanı doldurdu. Kuran-ı Kerim ve duaların...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Orhangazi’de demokrasi nöbeti devam ediyor
Orhangazi’deki demokrasi nöbetleri hafta sonu da devam etti. 15 Temmuz darbe kalkışması sonrasında Cumhuriyet Alanı’nda başlatılan demokrasi nöbetlerinin dokuzuncu gününde 5 binin üzerinde vatandaş alanı doldurdu.

Kuran-ı Kerim ve duaların yapıldığı gecede Orhangazili yerel sanatçılar tasavvuf ve ilahi konseri sundu. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, meclis üyeleri ve çok sayıda STK temsilcisinin katıldığı dokuzuncu gün nöbetinde de binlerce insan alanı doldurdu.

Dokuzuncu gün programında eski sağlık bakanı, AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, milletvekilleri İsmail Aydın ve Hakan Çavuşoğlu demokrasi nöbetine katıldı. Alanda bir de konuşma yapan Mehmet Müezzinoğlu çok hain bir plan ile karşı karşıya olduklarını ancak milletin direnci ile bu ihaneti bertaraf ettiklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.