Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'nın ciğerleri yanmasın diye...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) “Yangınla Mücadele Projesi” kapsamında orman yangınlarına erken müdahale için köyleri su tankerlerine kavuşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'nın ciğerleri yanmasın diye...
Orman yangınlarına erken müdahale amacıyla Orman Genel Müdürlüğü kendi bütçe imkanlarıyla 16 adet 2,5 tonluk çok amaçlı su alımı yaptı. 2016 yılı “Yangınla Mücadele Projesi” kapsamında alınan traktöre monteli su tanklarının muhtarlıklara dağıtımı yapılacak. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Su tankeri almaktaki gayemiz yangın ilk çıktığında erken müdahale etmek ve söndürmek. Yangın sonrasındaki hasarı en aza indirmek maksadıyla söndürme ekipleri gelinceye kadar o köydeki vatandaşlarımız tarafından olası yangına hemen müdahale edilebilmesi için 78 adet su tankeri dağıtıldı, 16 tane de şimdi aldık. Tahsis belgeleri ile muhtarlara teslim edilecek 16 adet 2,5 tonluk çok amaçlı su tankeri vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere işletmelerine teslim edildi” dedi.
Vatandaşların ormanlara her zaman sahip çıktığını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Böylece Bursa’da toplamda 94 adet su tankeri dağıtmış olacağız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.