Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Mudanya iskelesinde mutlu son!

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.İskelede kuru yük, çuval ve paletli yük gibi yüklerin taşımacılığı Büyükşehir Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Mudanya iskelesinde mutlu son!
Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

İskelede kuru yük, çuval ve paletli yük gibi yüklerin taşımacılığı Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan BURULAŞ tarafından yapılacak. BURULAŞ tarafından çevre limanlar ile kooperatif ve deniz ticaret odalarına, iskelenin işleyişi ve fiyat tarifesi hakkında yazılar gönderildi.

İskele, 12 Ekim 2015 tarihli 8166 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkililerinin 20 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirdiği resmi devir sonrasında Mudanya Belediyesi iskelede bulunan demirbaşa kayıtlı malzemelerini teslim alırken, elektrik ve su saatlerini de sökmüştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.