Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa motosiklet festivalini istiyor

Hollywood filmlerimizden aşina olduğumuz motor çetelerinin herkesin bilinçaltına kötü etkiler bıraktığı bir gerçek. Ama bu etkiyi kıracak bir grup varsa o da Bursa Choppers Motosiklet Kulübü’dür.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2013 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2014 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Bursa motosiklet festivalini istiyor

Cihan KAYALI

 

Bir motor kulübü düşünün ki çevresine saygılı, bulunduğu toprakları seven, gerek sosyal sorumluluk projeleriyle, gerekse verdiği eğitimlerle motosiklet kullanımını daha sağlıklı bir platforma dönüştürmeye çalışan eğlenceli dinamik ve sempatik bir grup Bursa Choppers motosiklet kulübü. Bursa Choppers’ın kuruluş amacı Türkiye’nin kanayan bir yarası olan kontrolsüz şekilde motosiklet kullanan sürücülere örnek olmak ve trafikte motorların fark edilmesini sağlamak. Bu yüce gaye uğruna hem grup üyelerini hem de grup dışından olan motosiklet kullanıcılarına 2005 yılından bu yana başlatılan ‘İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ’ adı altında dersler verilmektedir.

BURSA MOTOSİKLET FESTİVALİNİ İSTİYOR

Bursa Choppers üyeleri Bursa’nın motor sporları ve festival turizminin arttırılmasının Bursa’mızın Türkiye’de özel bir yere kavuşacağını belirtiyorlar. Bu konuda da çok haklılar. Genç ve dinamik nüfusa sahip olan Bursa, motor festivali bakımından hak ettiği değeri maalesef göremiyor. Bursa Choppers grubu 29 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşen 13. Olağan Genel Kurulunda yeni yönetimin almış olduğu ilk kararlardan birisi 2014 yılında bir motosiklet festivali gerçekleştirmek. Gerekli yardımlar geldiği takdirde yapılacak festivale Türkiye’nin birçok ilinden gelecek olan misafirlere Bursa’nın doğal ve tarihi güzellikleri yanında en iyi festivali Bursa’nın yapacağı da gösterilecektir.  Bu konuda yerel yönetimlere ve şirketlerden yardım talep ediyorlar. Bursa Motor festivalini istiyor!Bursa motosiklet festivalini istiyor!

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.