Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Kent Hali’nde verimlilik artacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarım A.Ş. tarafından işletilen Hikmet Şahin Kent Hali’nde verimliliğin artması için kabzımallarla bir araya geldi.Geçen yıl 375 bin 981 ton yaş sebze ve meyvenin giriş yaptığı Hikmet...

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Kent Hali’nde verimlilik artacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarım A.Ş. tarafından işletilen Hikmet Şahin Kent Hali’nde verimliliğin artması için kabzımallarla bir araya geldi.

Geçen yıl 375 bin 981 ton yaş sebze ve meyvenin giriş yaptığı Hikmet Şahin Kent Hali’nin gerek fiziki eksikliklerinin giderilmesi, gerekse verimliliğin artması için düğmeye basıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Antalya, Mersin, Niğde, Nevşehir ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen meyve ve sebzenin Bursalılara ulaştırıldığı Kent Hali’nde esnafla bir araya geldi. Dernek Başkanı Aydın Akyol ve yönetim kurulu üyelerinin taleplerini dinleyen Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi ve Tarım A.Ş. olarak, imkanlar dahilinde halin işlerliğinin artması için gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

Aktaş, Hikmet Şahin Kent Hali’nin şehir hayatı için en aktif ve değerli noktalardan biri olduğunu hatırlattı. Halde faaliyet gösteren 130’a yakın esnafın yaşadığı meselelerin tespiti, belediye ve Tarım A.Ş.’yi ilgilendiren konuların belirlenmesi maksadıyla toplantı yaptıklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Burada faaliyet 10 yıl önce başladı. Biraz şehir dışında kalmasından dolayı ilgisizlik var gibi görülebilir ama burada büyük bir ekonomik hareketlilik var. Esnafımızda kalite üst seviyede. Perakende zincirlerinin, pazarcıların ve Bursa’da yaşayan herkesin rahat ve sağlıklı şekilde alışverişini yapacağı bir mekan burası. Daha da geliştirmek adına bir dizi tedbirler de alacağız. Takdir ederseniz ki kanunla gerekli mevzuat tanımlanmış. Kimsenin bu noktada kafasına göre bir şey yapması mümkün değil. İnşallah belediye ve tarım A.Ş’nin destek ve katkılarıyla burayı daha işler, verimli hale getirmek istiyoruz. Toplantımızın ana gayesi bu. Yapılacak ne varsa elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.