Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Kapalıçarşı esnafı İrfan abisine ağladı

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden 12 Eylül askeri darbesinin mağduru, Kapalı Çarşı’nın sevilen siması İrfan Yılmaz, son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları arasında uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Kapalıçarşı esnafı İrfan abisine ağladı
Bilal KAYAALTI/BursaHaber Tedavi gördüğü hastanede vefat eden 12 Eylül askeri darbesinin mağduru, Kapalı Çarşı’nın sevilen siması İrfan Yılmaz, son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları arasında uğurlandı.



Böbrek yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Kapalıçarşı’nın sevilen ismi İrfan Yılmaz’ın cenazesi (59), öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra, tekbirler ve dualar eşliğinde sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Hayatını ilme ve iyiliğe adayan, 12 Eylül askeri cuntasının kitap okuduğu için işkencelerine maruz kalıp, hapis yatan, yaşamı boyunca örnek alınan bir insan olarak tanınan İrfan Yılmaz’a son görevini yapmak için Kapalıçarşı esnafının yanı sıra, doğup büyüdüğü Kiremitçi mahallesi ve çevre mahallelerden vatandaşlar, Gazcılar Bedir Camii’ne akın etti. Kılınan cenaze namazının ardından Yılmaz’ın cenazesi, gözyaşları arasında Hamitler mezarlığında toprağa verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.