Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Haber'in Android uygulamaları yayında

Bursa Haber Medya Grubu'nda yer alan Bursa Haber Gazetesi web sitesi ile Bursa Haber TV'yi akıllı (android) cep telefonlarınızdan tek tıkla izleyebilirsiniz. Bunun için aşağıda adreslerini verdiğimiz uygulamaları (app) Google Play üzerinden cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Haber'in Android uygulamaları yayında

Bursa Haber Medya Grubu'nda yer alan Bursa Haber Gazetesi web sitesi ile Bursa Haber TV'yi akıllı (android) cep telefonlarınızdan tek tıkla izleyebilirsiniz.
Bunun için aşağıda adreslerini verdiğimiz uygulamaları (app) Google Play üzerinden cep telefonunuza indirebilirsiniz.
Bu uygulamalarda kişiye özel hiçbir bilgi kayıt altına alınmıyor. Sadece cep telefonunda internet bağlantısının var olup olmadığını saptayacak izne ihtiyaç duyuluyor.

NASIL İNDİRECEKSİNİZ?
1) Google Play'e bağlanıp "Bursa Haber Medya Grubu" kelimelerini arattığınızda, Bursa Haber Gazetesi ve Bursa Haber TV uygulamalarını göreceksiniz. İstediğiniz uygulamaların üzerine tıklayarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.



2) BURSA HABER GAZETESİ
Akıllı telefonunuzda QR Code okuyucu programınız varsa, ilgili kare kodu okutarak, direkt BURSA HABER uygulamasının bulunduğu sayfaya bağlanırsınız. Uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamalar klasörüne giderek, BURSA HABER ikonunu bularak seçmeniz durumunda, uygulama çalışmaya başlayacaktır.  BURSA HABER GAZETESİ uygulamasını indirmek için dilerseniz cep telefonunuzdaki web browserini kullanarak şu kısa linki de kullanabilirsiniz: http://goo.gl/a2mj6I



3) BURSA HABER TV
Akıllı telefonunuzda QR Code okuyucu programınız varsa, ilgili kare kodu okutarak, direkt BURSA HABER TV uygulamasının bulunduğu sayfaya bağlanırsınız. Uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamalar klasörüne giderek, BURSA HABER TV ikonunu bularak seçmeniz durumunda, uygulama çalışmaya başlayacaktır. BURSA HABER TV uygulamasını indirmek için dilerseniz cep telefonunuzdaki web browserini kullanarak şu kısa linki de kullanabilirsiniz:  http://goo.gl/7Wbv5X


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.