Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Haber’den Şevket Orhan’a ziyaret

27 Haziran’da gerçekleşen seçimlerde Bursa Kent Konseyi Başkanı seçilen Şevket Orhan’a Bursa Haber Gazetesi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2019 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2019 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Haber’den Şevket Orhan’a ziyaret

Bursa Haber ailesini temsilen Köşe Yazarları Burhan Kaya ve Akın Karakız Şevket Orhan ile Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde bulunan Kent Konseyi Başkanlık makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde başarı diledi.

Gerçekleşen ziyarette Şevket Orhan konuşmasında “mülki idare amirleri, kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kent dinamikleri ile vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor. Bu durum bizi son derece memnun ediyor.”dedi

Bursa siyasetinde önemli görevlerde bulunan Şevket Orhan Kent Konseyi’nde başkanlık yapacağı bu yeni dönemde Bursalılarla birlikte Bursa’nın yararına önemli işlere imza atacakalarının altını çizdi.

Orhan, “Kent Konseyi Bursa’nın çatı kuruluşu olduğunu, herkesin ve herkesimin düşüncesine başvurulucağı, kentin tüm dinamikleriyle birlikte çalışacağını” söyledi.

Bursa için çok önemli projelerinin olduğunu, önce bu projlerinin alt yapısını oluşturucaklarının altını çizen Orhan, “Ekip arkadaşlarımızla beraber Bursa’ya çok güzel şeyler katacağımıza inanıyorum. Bursa halkına hizmet etmek için buradayız” dedi.

Son olarak bu süreçte katkı sunan, destek veren herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.