Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Haber yazarı Akın Karakız'a bir ödül daha

Bursa Haber Gazetesi Köşe Yazarı Akın Karakız Bursa Böbrek Hastaları ( Bobder) 4. Medya Ödül Töreni'nde ödüle layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2019 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Haber yazarı Akın Karakız'a bir ödül daha

Bursa Böbrek Hastaları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin “Organ Bağışı Haftasında” medyanın önemini dikkat çekmek amacıyla düzenlediği  4. Medya Özel Ödül Töreni'inde Bursa Haber Gazetesi'nde Akın Karakız'da 2019 Özel Ödülü aldı.

Köşesinde özellikle engellilerin sorunlarını ve sosyal sorumluluk projeleri  gündeme taşıyan, onların sesi olan Karakız, Bursa Böbrek Hastaları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ödüle layık görülerek 2019 Özel Ödülünü alan isim oldu.

Ödül töreninde yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi;

"İlimizde son yıllarda yapılan başarılı çalışmalarla kadavra bağışı sayısı artmış. Bu başarılı çalışmaların başında, en fazla desteği siz değerli basın mensupları sağlamıştır. Basınımız, Kronik Böbrek Hastalığı üzere yapmış oldukları haberlerle; hem önleme yapmış, hem de organ bağışının önemini haber yaparak organ bağışının artmasına katkı sağlamıştır. Bizim en büyük destekçimiz olan değerli basın mensuplarına teşekkürlerimizi sunarız" denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.