Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Göç Müzesinde ülke fotoğrafları

Bursa Göç Tarihi Müzesi’nde Fotoğraf Sanatçısı Sanatçı Necla Orhan’ın objektifinden karelere yansıyan ve birçok ülkeyi kapsayan görseller, ‘Uzak Yakınlaşmalar’ adlı sergiyle izlenime sunuldu.Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi kültürel...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Göç Müzesinde ülke fotoğrafları

Bursa Göç Tarihi Müzesi’nde Fotoğraf Sanatçısı Sanatçı Necla Orhan’ın objektifinden karelere yansıyan ve birçok ülkeyi kapsayan görseller, ‘Uzak Yakınlaşmalar’ adlı sergiyle izlenime sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi kültürel mirası yaşatmak hedefiyle hizmete aldığı müzeler, kentin kültür ve sanat hayatına da değer katıyor. Bursa Göç Tarihi Müzesi, çok özel bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. Fotoğraf Sanatçısı Necla Orhan’ın ‘Uzak Yakınlaşmalar’ adını verdiği kişisel fotoğraf sergisi, düzenlenen törenle izlenime sunuldu. Orhan’ın sergisinde; Hindistan, Kenya, Çin Halk Cumhuriyeti, Nepal, İran, Butan, Zimbabve, Botsvana, Birleşik Arap Emirlikleri, Küba, Myanmar, Peru, Vietnam, Sri Lanka, Tanzanya, Güney Afrika ve Zanzibar’da çektiği 72 fotoğraf bulunuyor.

Sergi açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Çekilen fotoğrafların her birinin ayrı bir değeri olduğunu belirten Karadağ, serginin fotoğraf meraklılarını dünyanın egzotik coğrafyalarında keyifli bir yolculuğa çıkardığını söyledi.

Uzak yakınlaşmalar adı verilen serginin açılışında konuşan Necla Orhan ise, “Eşim ile dünyayı gezerken, bir yandan da fotoğrafladım. Bu sergide farklı ülkelerde gördüklerimi beğeninize sunuyorum’’ dedi.

Bursa Göç Tarihi Müzesi’nde fotoğraf tutkunlarını bekleyen sergi, 21 Nisan Cumartesi gününe dek izlenime açık kalacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.